- Salut , in aceasta categorie o sa gasesti cele mai noi tonuri de apel romanesti din 2012 , pentru telefon , in format mp3 , toate genurile de tonuri de apel romanesti pe care le cauti.
- Aceste tonuri de apel romanesti sunt taiate si editate de catre noi sau preluate de pe alte siteuri care contin tonuri de apel romanesti si urcate pe acest site cu tonuri de apel romanesti.
- Sper sa va placa aceste tonuri de apel romanesti , sa descarcati cat mai multe si sa ne scrieti ce tonuri de apel romanesti mai doriti sa adaug in lista de tonuri de apel.
- Cand spun tonuri de apel romanesti ma refer la tonuri nu neaparat cantate in limba romana , ci tonuri facute din melodiile artistiilor romani care canta in engleza si romana.

Smiley feat. Pavel Bartos – Cu fuioru


9:11 feat. George Hora – Spune


Virgil Iantu – Praf de stele


Delia ft Uddi – Ipotecat


Amna ft What´s Up – Arme


Adda – Iti Arat Ca Pot


Lora – Rebeli si nebuni


Andreea Balan Dragostea-i un Carnaval


Blazon & George Hora – Cauta Iubire


Alessia si Pavel Stratan – Vorbe letale


Corina feat Connect-R – Of Corso


Deepside Deejays – In My Heart


Arash feat. Helena – One Day


Teodora Sima – You Keep The Love


Ray Jams – Salut


Emmah Toris – Ne Intamplam 2013


Cortes feat. Aurelian Temisan – La Cafea


Lora feat Omar – Flying Solo


Tranda feat. Sore – Persoana Mea


Andreea Banica feat. Shift – Rupem Boxele


3 Sud Est – Emotii


Alex Mica – Hola Chiquitit


SKEO – Drumul vietii


What’s UP – Taxi


Like Chocolate – Noaptea fetelor


George Hora – Tu


Pages:1234567...36»

Ton de apel va invita sa descarcati gratis tonuri de apel , Sonerii si ringtonuri , avand la dispozitie mai toate tonurile de apel. Daca vreti sa cautati un ton de apel , introduceti numele piesei sau numele artistului . Avem multe Tonuri de apel adaugate pe site si o sa continuam sa adaugam tot timpul

Daca doriti mai multe tonuri de apel va invit sa intrati pe categoriile cu tonuri romanesti si tonuri straine unde o sa gasiti o gramda de tonuri de apel pentru telefonul vostru mobil , care sunt gratis si haioase. Multe tonuri sunt preluate din filme sau jocuri pentru pc , editate si urcate la noi pe site pentru voi .