Despre site-ul tondeapel.net

Tondeapel.net a început să funcționeze în 2016. Site-ul nu pretindea că este unul vechi în domeniul tonurilor de apel pentru internet. Scopul acestui proiect a fost crearea unui serviciu de calitate care să reunească iubitorii de muzică de toate vârstele printr-o varietate de colecții de tonuri de apel sau așa cum sunt numite tonuri de apel pentru un smartphone, indiferent de sistemul de operare Android sau iOs (iPhone).


Site-ul nostru este utilizat în mod activ de vizitatorii care navighează în cea mai mare parte de pe telefoanele mobile și aceasta este o mare plăcere pentru noi. În septembrie 2017, am schimbat radical designul și utilizabilitatea, ținând cont de toate comentariile și solicitările utilizatorilor. Aveți acum un portal de tonuri de apel mare și modern, care este la fel de ușor de utilizat ca playerul dvs. preferat.


Scopul nostru principal este să satisfacem fiecare vizitator care a venit prin recomandare sau după o căutare a unui ton de apel pe motorul de căutare google.com, apoi să îl păstrăm și să îl facem să revină mereu la noi. Cum întrebi? Simplu, actualizând lista melodiilor pentru telefon din toate categoriile.

Să analizăm principalele elemente structurale ale site-ului actualizat.


  • Meniu ușor de utilizat cu categorii

    Paginile de categorii de pe site sunt concepute ca liste de redare care includ elementele principale: player, melodie și numele artistului, data încărcării, rata de biți, durata, ora sunetului și butonul „Descărcare”. Există, de asemenea, posibilitatea de a sorta melodiile după dată, popularitate, rating, alfabet și număr de rating. Există subsecțiuni tematice în mai multe categorii.

  • Căutați un ton de apel mai accesibil

    Găsiți tonurile de apel preferate rapid și ușor cu un nou sistem de căutare a cererilor. Un instrument suplimentar este navigarea alfabetică, situată lângă șirul de căutare.

  • Tonuri de apel de top pentru toate categoriile
  • Lista celor mai populari artiști
  • Lista neagră - Lista de tonuri de apel interzise publicării


Echipa noastră încearcă întotdeauna să vă surprindă cu tot ce este nou în lumea muzicii și voi, dragi utilizatori, dacă doriți să ne sprijiniți în continuare și ne puteți oferi câteva sfaturi pentru a ne spori spațiul de prieteni , vă rugăm să ne contactați pentru sugestii, vom răspunde cu plăcere la fiecare mesaj.

Cu respect,
Echipa tondeaple.net