Tondeapel.net

Tonuri de apel retro

Cauți tonuri de apel retro? Daca da, atunci puteți să le descărcați gratuit tonurile de apel ale utilizatorilor portalului nostru. Va oferim o colecție gratuită de noi ringtonuri retro ce vă va surprinde cu unicitatea sa și cu siguranță vă ve-ti mulțumi cu versatilitatea sunetelor.


Vă anunț că în acest moment vă aflați în cea mai populară categorie de pe site cu tonuri de apel retro. Mulți caută hituri din anii 1970 până în 1980, iar echipa noastră a adunat cele mai căutate melodii retro pentru telefon.


Acum este foarte ușor să setați un ton de apel pe telefonul dvs., navigând în meniul din stânga, puteți descărca melodii retro nelimitate direct pe telefon, indiferent dacă aveți un smartphone pe Android sau iOs (iPhone).

Descărcați acum tonuri de apel retro gratuite în format mp3 și m4r la cea mai bună calitate (320kbps).


Vă oferim posibilitatea de a asculta orice ton de apel înainte de descărcare. Nu este nevoie de o înregistrare pe site, precum și de o limită a numărului de descărcări, toată muzica de pe telefon poate fi ascultată online, atunci tot ce trebuie să faceți este să setați melodia preferată ca ton de apel și asigurați-vă că toate aspectele celorlalți vor fi față de dvs.) playgab oferă doar muzică nouă la cea mai bună calitate și cel mai important lucru este că tot ce este pe site este oferit absolut gratuit pentru Descarca.